Beoordelingen van Cafetaria Dorp Alblasserdam

Recente recensies

5.0
V
30 april 2024
B.R. Zondag
27 april 2024
Kathy van der Werf
16 april 2024

De bestelling kwam vrij laat maar de bezorging was keurig. Het eten was HEERLIJK, ik had het zelf niet beter kunnen maken. Complimenten !!

Erkelens
31 maart 2024

Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam Stokvis
31 maart 2024

Zeer snelle bezorging en zeer vriendelijke altijd goed gemutst eigenaar. Producten goed bereid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sv
10 maart 2024
Ster
9 maart 2024
Jurrie de Jonge
8 maart 2024

Het duurde dit keer wel erg lang voordat het eten er was.

Kathy van der Werf
6 maart 2024

Het eten is lekker en netjes bezorgd alleen een kwartier te laat; dat is jammer.

LR
28 februari 2024

Prima, heerlijk eten!

Tobi Wander
19 februari 2024

De spareribs waren niet zo lekker, weinig smaak , droog, beetje magnetron achtig, de rest was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivana
1 februari 2024
Jaap van Triest
22 januari 2024

Zoals bij vele Chinees afhaal restaurant is sambal bij en Kroepoek bij een volledig maaltijd misschien nog een optie voor de rest was het snel en warm geleverd. We waren weer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivar
22 januari 2024

Patat koud de rest lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teus
18 januari 2024

Alles was prima!

Versteeg
5 januari 2024
John Sipman
2 januari 2024

Ik krijg niets bezorgd en de telefoon wordt niet opgenomen. Het lijkt wel of Cafétaria Dorp gesloten is maar waarom zie je dat niet op de website en betaal je wel gewoon?

Remco Besteman
27 december 2023

Satesaus mag iets meer en de frisdrank zat er niet bij

José Franken
21 december 2023
Saskia waterham den hartog
20 december 2023

Wee super bord leeg

Kees
12 december 2023

Patat stoofvlees besteld. Patat half rauw en lauwwarm. Er lagen slechts een paar stukjes droge stoofvlees op zonder saus. Dit is zeker niet de kwaliteit die ik normaal heb bij jullie! Dikke onvoldoende!

R
9 december 2023

Te lange wachttijd tussen bestellen en bezorging. Soep was warm,maar de andere producten waren koud.

B.R. Zondag
1 december 2023
Jaap van Triest
26 november 2023
Jaap van Triest
1 november 2023

Bestelling werd snel geleverd.

B.R. Zondag
25 oktober 2023

Het eten mag wel iets warmer bezorgd worden.Het was niet koud maar ook weer niet overdreven heet!!!

Rick
27 september 2023
R
6 september 2023

Kan sneller Wordt bezorgd na afgesproken bezorgtijd Friet was koud de rest was warm

De jong
25 augustus 2023

Top weer !

Kathy van der Werf
4 augustus 2023

Prima zaak met lekker eten en snelle bezorging 👍

NN
1 augustus 2023

Top!

Boon
17 juli 2023

Niets aan toe te voegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J Kemper
14 juli 2023

Het eten was erg lekker, en nog steeds goed op temperatuur

Kathy van der Werf
27 juni 2023

Cafetaria Dorp heeft heerlijk Oosters eten. Jammer van de piepschuimen verpakking waar de saus tussendoor komt; geeft een grote knoeiboel bij het uitpakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.
23 juni 2023

De aflevering vd spullen was nog binnen de verwachte tijd.

A de jong
21 juni 2023

Bestel hier al jaren en altijd weer een snelle levering en het eten is telkens weer 👌

Claudia
10 juni 2023

Extreem snelle bezorgtijd!! Pindasaus vind ik wat minder mag wat dikkere saus zijn meer een sate smaak

Ad
26 mei 2023
Anoniem
20 mei 2023

Super vriendelijk goeie kwaliteit en binne de afgesproken tijd bezorgd

Jurrie de Jonge
14 mei 2023

Lekker warm eten en binnen een acceptabele tijd ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenneke van der Hoeven
29 april 2023
Joke boon
28 april 2023

Bijzonder goed gegeten. Geen verbeteringen aan brengen. Wat goed is moet je niet aan knoeien.

Saskia
26 april 2023

We bestellen hier regelmatig. Het eten is altijd warm en goed van smaak. Klantenservice is ook goed. We worden altijd vriendelijk te woord gestaan. Wij blijven hier zeker bestellen.

Marjolein
11 april 2023
T.visser
1 april 2023

Optijd geleverd en heel lekker

ronny
27 maart 2023
Ad
16 maart 2023

Eten was goed gereed gemaakt, warm en ruim optijd.

Stephan
10 maart 2023

Goed eten en optijd!

Anoniem
28 februari 2023

Doorgaans is alles prima. Deze bestelling werd op tijd geleverd. Verbeterpunten: Friet was dit keer wel erg droog. Er zat een haar in de friet. De snacks waren alledrie andere dan besteld.

Ilse
17 februari 2023

Altijd prima patat en snacks! Vriendelijk personeel en goede service.

Thomas
14 februari 2023
Jurrie de Jonge
12 februari 2023

Half uur eerder dan aangegeven gelukkig. Lekker warm eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F.G Katgerman
12 februari 2023

We hadden nasi met hete kip + frites met hete kip. Het leek wel patatje en nasi oorlog. We konden het eten niet uit het plastieken zak halen, want anders zat je helemaal onder de saus. Het leek wel of het een paar keer gevallen was. Ook de hete kip. was bereid met heeeele grove stukken ui, die nog rauw waren.

Dessens
29 januari 2023

Altijd op tijd en het eten is altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
20 januari 2023
Marlies
18 januari 2023

Het was erg lekker, maar helaas al bijna koud.

Kees
16 januari 2023

Patat kipsaté en broodje kipsaté was eigenlijk alleen ui met sate de kip was ver te zoeken.

robert-jan Ⓢ
13 januari 2023

Rock on!!!

Van Mullem
12 januari 2023

Goed op tijd en warm en niet klef maar goed van kwaliteit zelfs in nieuw lekkerland

Jan & Elly
8 januari 2023

1 1/2 uur wachten op bestelling vind ik te lang. Bestelling was ook niet goed er zat geen pindasaus bij.. Dit is al meer voorgekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kathy van der Werf
2 januari 2023

De kip vond mijn man niet bijzonder. Mijn garnalen tjaptjoi met miehoen was fantastisch!🥰

Jelle
25 december 2022

Eten was goed en snel geleverd. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
20 december 2022
Martin
20 december 2022

De snitzel was beetje verbrand

Marianne van Dorp
9 december 2022

Ik ben allergisch voor peper en bestelde een kaassouflet en de kipstrips (met chilisaus) en alles was bij elkaar verpakt, de saus los, dus de kaassouflet zat onder de chilisaus, dat kan ik niet eten De patas was slap, De foe yong hai met rijst, daarvan was de nattigheid onderin de tas gelopen Zo vaak dat de bezorging gewoon ronduit slecht is, alsof er mee geschud is onderweg, en het is echt niet goedkoop, je moet er flink voor betalen

Jacqueline van Steenis
29 november 2022

Altijd goed eten en super leuke bezorging!

robert-jan Ⓢ
25 november 2022

Rock on!!

W. W. Nijdam
10 november 2022

Alles was prima, alleen de kroepoek was niet vers. Was taai, dus niet lekker. De gerechten waren verder heerlijk! En de bezorging goed op tijd.

.
15 oktober 2022

Frites zijn onverminderd goed van kwaliteit. Spare ribs zijn tov 2 jaar geleden zielige stukjes bot met wat vlees en hier en daar een beetje saus. Daarnaast zat er een groen elastiekje in mn sla - bah

Nelleke
6 oktober 2022

Snel bezorgd en smaakte heerlijk!!

Ginger
3 oktober 2022

Was weer top zoals altijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R
1 oktober 2022

Eten was niet warm,gratis drankje zat er niet bij,en bezorging duurde lang 50 minuten na bestelling.

Jelle
3 september 2022

Snel gebracht, eerder dan was aangegeven. Spareribs waren heel lekker.

A
29 augustus 2022
Cherwin
26 augustus 2022
Roos
12 augustus 2022
LW
11 augustus 2022

Alles was goed en lekker

Bas de Vreugd
11 augustus 2022

Snelle bezorging en goed kwaliteit eten zoals altijd!

kim
5 augustus 2022
Nn
24 juli 2022

Prima! Binnen de aangegeven tijd gebracht en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline van Steenis
19 juli 2022

Lekker eten! En vriendelijke bezorging!

Cynt
11 juni 2022
Riri
22 mei 2022

Had nasi op gegeven, krijg ik bij mn bestelling witte rijst.

Nijman
12 mei 2022

Het eten was koud en niet alles is bezorgd. Heb er wel voor betaald.

Onbekend
7 mei 2022

Eten was dit keer niet te vreten. Kon zo de kliko in :(

Rob
6 mei 2022
Cherwin
29 april 2022
Frank Katgerman
29 april 2022

Op het eten heb ik geen klachten, was heerlijk en genoeg. Alleen de bestelling kwam aan de late kant. Maar geen klachten.

Claudia
27 april 2022

Was lekker alleen de bestelling klopte niet. Had mexicano satesaus besteld en kreeg broodje mexicano

kim
10 april 2022
Niels Viveen
9 april 2022

Dank voor het lekkere eten!

Lucienne
9 april 2022

Lekkere patat! Snelle bezorging!

kim
25 maart 2022

was op tijd en weer heerlijk zo als altijd

Bas
23 maart 2022

Friet niet warm frikandel niet warm Schotel Tháp Tjoy wel goed Jammer was niet best deze keer….

Thom
16 maart 2022

Prima gegeten maar wel het drinken vergeten

Bas zelf
9 maart 2022

Heel lekker maar heel erg heel weinig pinda saus een bakje van Roel van Velzen die kabouter was bijna niets

Abdollahi
8 maart 2022
J
5 maart 2022

Snelle nette levering

kim
27 februari 2022
Saskia
24 februari 2022

Menu klopte niet combinatie schotel c met gehaktballen ipv sate